h o r r o l c

Videoverslag KNAC Herfsttocht 2013

 
 
 
 
 
Drie ingrediënten maakten de KNAC Toerrit 2012 fantastisch: een geweldig deelnemersveld met mooie auto’s, een prachtige route over de Veluwe en veel zon. Het was weer volop genieten.
 
Bijna negentig equipes meldden zich ’s morgens bij restaurant Greenfields in Baarn. De hoofdmoot bestond uit klassieke modellen, met onder meer een aantal fraaie Jaguars XK 150 en een zeldzame Britse Allard Convertible uit 1947. En wat te denken van een uit 1948 daterende Chrysler New Yorker Convertible en de Alfa Giulia SS.
 
 
 

Makkelijk begin

Het ochtengedeelte van de route was nog niet moeilijk; met het bolletje-pijltjesysteem had vrijwel niemand moeite. Dat werd anders na de lunch. Een ingetekende route op een wegenkaart diende als leidraad. Helemaal lastig was het deel waarin de teams zelf de kortste route tussen op de kaart gemarkeerde pijlen moesten uitdokteren.

Porsche en Borgward in de prijzen

Het team Hagedoorn met hun Porsche 911 Cabriolet had met 400 strafpunten de beste score en was dus winnaar. De juryprijs voor de opmerkelijkste deelnemende auto is toegekend aan de Borgward Isabella Coupé uit 1960 waarmee vader en zoon Varenkamp reden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.knac.nl  
   
 

RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer