h o r r o l c

Rijden tegen Kanker Rally

Na een geweldige eerste editie was ook de tweede editie van Rijden tegen Kanker een grandioos succes! Met 66 equipes en 170 deelnemers voor het avondprogramma is er niet alleen een geweldige dag beleefd maar bovendien naar schatting 43.495 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Dat is iets om trots op de zijn. Wij danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit schitterende evenement voor hun enthousiasme en betrokkenheid.

Wij houden u graag op de hoogte over de volgende editie van Rijden tegen Kanker en zien u graag komend jaar weer. Joris KelderScipio PostmesTijn ConijnWessel VullinghsSaskia HoelscherEelke LeijdesdorffBas DijkstraSebas GullonIleen Domela en Floor Vissers bij Rotterdamsch Studenten Corps - het RSC.

 
 
 

Rijden tegen Kanker wordt georganiseerd door KWF Kankerbestrijding Rotterdam in samenwerking met Hermes voor KWF.
Hermes voor KWF is een commissie die bestaat uit 6 studenten – allemaal lid van studentenvereniging RSC & RVSV – die zich vrijwillig inzetten voor KWF. Wij hebben als doel het vergroten van de kennis rondom de ziekte en het ophalen van sponsorgelden voor kankeronderzoek.

 
Diner Rijden Tegen Kanker werd verzorgd door top-chef Gert Blom

De chefkok Gert Blom van Michelin sterrenrestaurant Amarone*

 

 

 
WEBSITE RIJDENTEGENKANKERRALLY
 
 
 
Foto's: Autopics.nl
 

RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer