h o r r o l c

ZONDAG 24 APRIL 2016 - 12e SLOEP AUTOTOURRALLY - INFORMATIE EN INSCHRIJVEN  
   

De 10e rally werd voor u samengesteld, beschreven en verzorgd door Henny Miltenburg i.s.m. enkele SLOEP - vrijwilligers.

Ook in 2014 géén gelimiteerd deelnemersaantal. Inschrijving sluit op woensdag 23 april.   Iedereen die mee wil rijden krijgt een deelnemersnummer met routeboek!
U bent welkom vanaf 11.00 uur op het feestterrein aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk. Vanaf 12:15 uur start u. De rally heeft een gemiddelde rijtijd van ongeveer 4 uur (als u zich aan de opdrachten houdt). Wat u nodig heeft: vrolijk humeur, een goed stel hersens, een kiene navigator en passagiers die goed opletten. Denkt u ook aan pen, loep, markeerstift, plakband… je weet maar nooit waar je het voor nodig hebt.  De stichting SLOEP zorgt onderweg op een BRC (Bemande Route-Controle) voor gratis koffie of thee. Frisdrank e.d. zijn daar tegen betaling verkrijgbaar.
Inschrijfgeld € 20,00 per equipe (ongeacht het aantal inzittenden). De organisatie wil graag het aantal equipes weten om het juiste aantal routeboeken voorhanden te hebben en de goede planning voor wat betreft de vertrektijden te kunnen maken.

Daarom is het noodzakelijk dat u zich vóór donderdag 24 april opgeeft (beslist nodig voor het aantal routeboeken en inkoop van de ingrediënten voor de gezamenlijk maaltijd). Opgave via de site www.stichtingsloep.nl klik op feest- en herdenkingsweek en daarna op 27 april. U vindt hier het digitale inschrijvingsformulier. Graag volledig invullen!
Voor u vertrekt moet de bestuurder / eigenaar van de auto een vrijwaringsverklaring ondertekenen.  Let wel: dit is een navigatierit en dus absoluut géén snelheidsrit. Als u goed navigeert komt u op de mooiste plaatsen en treft u in de berm de goede controlebordjes aan. De aangetroffen letters of cijfers vermeldt u op een deelnemerskaart, die u tezamen met het routeboek bij de start in ontvangst neemt.  
Langs de route komt u een nieuw element tegen. Wat het is? Dat legt Henny u beslist goed uit bij de briefing op de 27e april. Tipje van de sluier: het heeft te maken met deze lustrumviering van deze rally èn met SLOEP!

Maaltijd voor deelnemers, vrijwilligers en alle Loosdrechters:
Plaats:          Feesttent
Datum:          zondag 27april
Tijd:               van 17.30 tot 20.00 uur 
Na het succes van vorig jaar prolongeren wij graag de gezamenlijke maaltijd na afloop van de rally. Wij nodigen alle rallydeelnemers uit om na afloop van de rally in de feesttent aan lange tafels, samen met onze vrijwilligers en andere betrokken Loosdrechters, van een maaltijd te genieten. De prijs? U kunt het er zelf niet voor bereiden! Maaltijd: € 13,50 per persoon, drank op eigen kosten.  Doet u niet mee met de rally maar wilt u, met uw gezin, gezellig komen mee-eten, graag uiterlijk 25 april opgeven via onze site www.stichtingsloep.nl
Klik op feest- en herdenkingsweek en daarna op 27 april. Opgeven via het daar aanwezige digitale formulier. Alleen voor hen die zich hebben opgegeven reserveren wij een plaats in de feesttent!

SDRECHT

 

 
 
 
UITSLAG 10e SLOEPauturally
 

1: Ingrid Greif en Peter van der Klooster

2: Jan van Vulpen en Berry Spierenburg

3: Lesly Richel van der Sar en Ben Hesseling

4: Carl en Henriette Greif

5: Ferry Rietveld en Marco Boeve

   
 Video SLOEPrally 2012  
 
 
 
 
RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer