h o r r o l c

De 15e SLOEPrally zit helemaal vol. U kunt dus niet meer inschrijven!  
   
De 15e rally wordt voor u samengesteld, beschreven en verzorgd door Henny Miltenburg i.s.m. enkele SLOEP - vrijwilligers.


U bent welkom vanaf 11.00 uur op het feestterrein aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk. Vanaf 12:20 uur start u. Inschrijfgeld is € 27,50 per auto/equipe ongeacht het aantal inzittenden.

ER KUNNEN MAXIMAAL 100 EQUIPES INSCHRIJVEN/DEELNEMEN

De rally heeft een gemiddelde rijtijd van ongeveer 4 uur (als u zich aan de opdrachten houdt). Wat u nodig heeft: vrolijk humeur, een goed stel hersens, een kiene navigator en passagiers die goed opletten. Denkt u ook aan pen, loep, markeerstift, plakband… je weet maar nooit waar je het voor nodig hebt.  De stichting SLOEP zorgt onderweg op een BRC (Bemande Route-Controle) voor gratis koffie of thee. Frisdrank e.d. zijn daar tegen betaling verkrijgbaar.


 


Voor u vertrekt moet de bestuurder / eigenaar van de auto een vrijwaringsverklaring ondertekenen.  Let wel: dit is een navigatierit en dus absoluut géén snelheidsrit. Als u goed navigeert komt u op de mooiste plaatsen en treft u in de berm de goede controlebordjes aan. De aangetroffen letters of cijfers vermeldt u op een deelnemerskaart, die u tezamen met het routeboek bij de start in ontvangst neemt.  

Maaltijd voor deelnemers, vrijwilligers en alle Loosdrechters:
Plaats:          Feesttent
Datum:          zondag 28 april 2019
Tijd:               van 17.30 tot 20.00 uur 
Na het succes van vorig jaar prolongeren wij graag de gezamenlijke maaltijd na afloop van de rally. Wij nodigen alle rallydeelnemers uit om na afloop van de rally in de feesttent aan lange tafels, samen met onze vrijwilligers en andere betrokken Loosdrechters, van een maaltijd te genieten. De prijs? U kunt het er zelf niet voor bereiden! Maaltijd: € 13,50 per persoon, drank op eigen kosten. 


SDRECHT

 

 

 
   
   
   
RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer