h o r r o l c

 

GUMMBALL IN DE POLDER

GUMMBALL IN DE POLDER. DEELNEMEN ALLEEN VOOR GENODIGDEN/RELATIES RT144

In 2010 zijn we als Ronde Tafel 144 heel klein begonnen met een Tourevenement met bijzondere automobielen en motoren. De intentie was een leuke, gezellige en mooie dag beleven met tafelaars en partners maar bij de eerste koffiestop kwam het idee om er een evenement van de maken om geld en/of overige middelen op te halen voor goede doelen.

 Bij de Ronde Tafel wordt zoals bij zoveel clubs veel gepraat echter is de DO factor zeker ook aanwezig en dus binnen enkele maanden was de eerste Gummball voor het goede doel een feit.
De 2e editie van Gummball in de Polder overtrof meteen onze verwachtingen en dus lag er letterlijk en figuurlijk geen enkele drempel om de 3e editie te organiseren. Kenmerkend voor Tafelaars is dat zij ondernemers en/of ondernemend zijn……….HET KAN DUS ALTIJD GROTER EN BETER!
Kwaliteit in beleving van de gehele dag voor de deelnemers en een fantastische opbrengst voor het goede doel……..de 3e editie startte bij Sam van Dalen ‘Italie in de Polder’ in Heerhugowaard en via de mooiste wegen in Noord Holland vonden we onze weg naar een prachtige lunchlokatie in Friesland. Na een luxe lunch vervolgde we onze weg naar een eindlokatie, uiteraard in de polder, alwaar de avond werd gevuld met heerlijke kreeft, mooi vlees, drank en LIVE muziek.
In 2013 vond de 4e editie en de tot nu toe meest succesvolle editie plaats. Meer dan 70 auto’s, motoren, een vrachtwagen, een botswagen…….bij de start was de dag al geslaagd. Via de mooiste polderwegen kwamen we op een bijzonder lunchlokatie uit. De lunch werd verzorgd op de lokatie van het goede doel van deze dag, de Roode Eenhoorn in Nieuwe Niedorp. Na een heerlijke lunch en een mooi maar aangrijpend verhaal van de beheerder ging iedereen op pad voor het tweede deel van de route. De avond vond plaats op het strandpaviljoen waar alle deelnemers heerlijk konden genieten van de avondzon en de heerlijke hapjes en drankjes. Wederom een fantastische dag…….Maar het KAN ALTIJD BETER!

 

 

   
RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer