h o r r o l c

Mr. Rally 2014

Vierde Mr. Rally groot succes

Meer dan 60 equipes reden afgelopen zaterdag mee in de Mr. Rally 2014. De rally, die zoals gebruikelijk werd georganiseerd ten bate van Lawyers for Lawyers (L4L), startte in Utrecht bij het hoofdkantoor van Mercedes-Benz en voerde onder zeer gunstige weersomstandigheden via het landgoed Mariënwaerdt naar het Betuwse Echteld. Het grootste deel van de deelnemers bestond uit advocaten, maar ook dit jaar deed een flink aantal bedrijfsjuristen mee aan de rally.

Grant Thornton, LeasePlan, JMS Textservice en Zandijk Letselschade Advocaten zorgden er voor dat ook dit jaar de opbrengst voor het grootste gedeelte naar Lawyers for Lawyers kon gaan. Traditiegetrouw stelt Kluwer Legal in het NJB en Mr. advertentieruimte ter beschikking waarmee L4L verder bekendheid aan de eigen activiteiten kan geven. Uit het verleden is gebleken dat hier een duidelijk aantrekkende werking van uitgaat richting potentiële donateurs en sympathisanten.

Na het welkomstwoord van Tom Schoute (Kluwer Legal), Krijn Jansen (Mercedes Nederland), Michiel van Kleef (Mr.) en Tony Vermeulen (L4L) was er de rijdersbriefing waarna de rally van start kon gaan. Mede dankzij het prachtige weer konden de kapjes van de cabrio’s direct open en kronkelde zich een glimmend lint van old- en newtimers, een enkele middenklasser en een paar echte racemonsters zich door met name het Betuwse landschap. Alle onderdelen van de klassieke rally waren vertegenwoordigd: bolletje-pijltje, de foto-speurtocht en het kaartlezen. Na een lange tocht werd gefinished bij restaurant Van Balveren in Echteld. Allerwege was er erg veel lof voor de afwisselende en uitdagende parcours waar organisator RallyEvents voor had gezorgd.

Bij de finish werden de rijders opgewacht door Walter Hendriksen, algemeen deken van de Advocatenorde. Voorafgaand aan de prijsuitreiking (winnaars zie hieronder) sprak hij nog enkele behartigenswaardige woorden over de staat van de rechtsstaat.

De winnaars van de Mr. Rally 2014 zijn:
Sportklassement: Daniel Santurio González & Carlo Kuiper (Croon Advocaten)
Tourklassement: Stan Robbers en Martin Eleveld (Heussen Advocaten)
2e prijs Marja Gorter en Adinda Hansman (LeasePlan)
3e prijs Jeroen Regouw en Theunis Medema (Clifford Chance)

Klik voor de foto’s van de rally hier.

Na de prijsuitreiking maakte een groot aantal deelnemers gebruik van de mogelijkheid om samen te dineren. Tijdens het diner werden de winnaars van de loterij bekendgemaakt waarvoor gedurende de gehele rally loten waren verkocht. Dankzij de inzet van Nauta Dutilh-advocaten Veerle Goudswaard en José Lindhout kon dit jaar een recordopbrengst worden genoteerd, namelijk ruim 4200 euro. De gehele opbrengst van de loterij gaat naar L4L.

Bron: Mr.magazine
 

 

     

Mr.Rally 2015 foto's

 

Mr. Rally in het kort
Datum: 13 september 2014
Opbrengst naar: Lawyers for Lawyers
Rally: route van circa 120 km
Deelnemers: max. 100 equipes personen
Start: Utrecht
Finish: Hotel-Restaurant Van Balveren, Echteld
Route: de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe
Ervaring: niet vereist
Auto’s: zowel klassiek als modern
Klassen: sport en tour
CO2: donatie, 1 boom in NL per equipe
Rally inclusief: lunch, tea break, borrel+
Sponsors: n.n.b.

 
 
 

RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer