h o r r o l c

Mr. Rally groot succes

Een kleine 60 equipes reden afgelopen zaterdag mee in de Mr. Rally. De rally, die zoals gebruikelijk werd georganiseerd ten bate van Lawyers for Lawyers (L4L), startte in Doorn en voerde onder een enigszins bleek zonnetje (maar het bleef gelukkig droog) via de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei naar Amerongen. Het grootste deel van de deelnemers bestond uit advocaten, maar ook dit jaar deed een aantal bedrijfsjuristen mee aan de rally. Opvallend was dat de eerste twee plaatsen dit jaar gingen naar hetzelfde kantoor, namelijk Boontje Advocaten uit Amsterdam.

De sponsors Wolters Kluwer, Grant Thornton, Publish One en Zandijk Letselschade Advocaten zorgden er voor dat ook dit jaar de netto opbrengst naar Lawyers for Lawyers kon gaan. Traditiegetrouw stelt Wolters Kluwer daarnaast in het NJB en Mr. advertentieruimte ter beschikking waarmee L4L verdere bekendheid aan de eigen activiteiten kan geven. Uit het verleden is gebleken dat hier een duidelijk aantrekkende werking van uitgaat richting potentiële donateurs en sympathisanten.

Na het welkomstwoord van Tom Schoute (Wolters Kluwer), en Irma van den Berg (bestuurslid L4L) was er de rijdersbriefing waarna de rally van start kon gaan. Mede dankzij het goede weer konden de kapjes van de cabrio’s direct open en kronkelde zich een glimmend lint van old- en newtimers, een enkele middenklasser en een paar echte racemonsters zich over de Utrechtse Heuvelrug. Na een lange tocht werd gefinished bij Buitenplaats Amerongen. Allerwege was er erg veel lof voor het afwisselende en uitdagende parcours waar organisator RallyEvents voor had gezorgd.

Bij de finish werden de rijders opgewacht door de Gelderse deken Vincent van Waterschoot. Voorafgaand aan de prijsuitreiking (winnaars zie hieronder) sprak hij nog enkele behartigenswaardige woorden over het belang van Lawyers for Lawyers en het in vrijheid kunnen uitoefenen van het beroep van advocaat.

     
    Mr.Rally 2014
    Mr.Rally 2015
 

RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer