h o r r o l c

 

16e RCCR Rally - SPORT- en TOURKLASSE

DE ROTARY CLASSIC CAR RALLY - 25 mei 2019
Het is voorjaar, de ideale tijd om een unieke rally te rijden met je klassieke auto, waarbij goed navigeren en het opdoen van leuke nieuwe contacten belangrijker zijn dan snelheid. Als je daarmee tegelijkertijd een goed doel steunt, is de dag helemaal geslaagd.

 
 
 

De RCCR wordt alweer voor de zestiende keer georganiseerd door de Rotary Club Bussum. Omdat de opbrengst van de RCCR naar een goed doel gaat is er de Stichting Rotary Classic Car Rally opgericht ( KvK 32119248).
Ook dit jaar wordt de route gemaakt door Henny Miltenburg en zijn team van RallyEvents (www.rallyevents.nl) Henny en zijn mensen hebben nu al meerdere keren laten zien dat ze hier erg goed in zijn! Deelnemers aan de rally van 2012-13,14,15,16,17 en 2018 zullen dit volmondig kunnen beamen.
De rally wordt gereden volgens de reglementen van de NRF en natuurlijk de bepalingen in het routeboek. Het is de bedoeling dat alle deelnemende auto’s minimaal 25 jaar oud zijn. De oudste auto start als eerste. In het routeboek worden de diverse kaartleessystemen kort uitgelegd en er zal tevens een korte instructie zijn (briefing) vóór aanvang van de Rally.
Het correspondentieadres voor de rally is per mail; classicrally@mkproducties.nl

Informatie en inschrijven: www.rccr.nl

FOTO's 2017

 
WEBSITE RCCR
Filmpje RCCR 2016
   
 
 
 
FOTO'S RCCR
 

RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer