h o r r o l c

17e RCCR Rally - SPORT- en TOURKLASSE

DE ROTARY CLASSIC CAR RALLY - 30 mei 2019
Het is voorjaar, de ideale tijd om een unieke rally te rijden met je klassieke auto, waarbij goed navigeren en het opdoen van leuke nieuwe contacten belangrijker zijn dan snelheid. Als je daarmee tegelijkertijd een goed doel steunt, is de dag helemaal geslaagd.

 

Gestart met voorbereidingen voor de volgende Rally!

16 september 2019

We zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor de rally van 2020! Op zaterdag 30 mei 2020 zal de 17e editie van de Rotary Rally plaatsvinden.

GOEDE DOEL 2020

Dit jaar gaan we een rally rijden om een bijdrage te kunnen leveren aan een hartrevalidatieprogramma voor kinderen met aangeboren hartafwijkingen.In Nederland worden er dagelijks vier kinderen geboren met een hartafwijking, van wie een groot deel een openhartoperatie moet ondergaan. Hoewel de overlevingskansen na de operatie de afgelopen jaren sterk verbeterd zijn, is de levensverwachting van deze groep kinderen nog steeds beperkt doordat op latere leeftijd nieuwe problemen zoals hartfalen en hartritmestoornissen ontstaan.

Start: KALKOVENS - HUIZEN

Finish: TINFABRIEK - NAARDEN

 

 
 

De RCCR wordt alweer voor de zeventiende keer georganiseerd door de Rotary Club Bussum. Omdat de opbrengst van de RCCR naar een goed doel gaat is er de Stichting Rotary Classic Car Rally opgericht ( KvK 32119248).
Ook dit jaar wordt de route gemaakt door Henny Miltenburg en zijn team van RallyEvents (www.rallyevents.nl) Henny en zijn mensen hebben nu al meerdere keren laten zien dat ze hier erg goed in zijn! Deelnemers aan de rally van 2012-13,14,15,16,17,18 en 2019 zullen dit volmondig kunnen beamen.
De rally wordt gereden volgens de reglementen van de NRF en natuurlijk de bepalingen in het routeboek. Het is de bedoeling dat alle deelnemende auto’s minimaal 25 jaar oud zijn. De oudste auto start als eerste. In het routeboek worden de diverse kaartleessystemen kort uitgelegd en er zal tevens een korte instructie zijn (briefing) vóór aanvang van de Rally.
Het correspondentieadres voor de rally is per mail; classicrally@mkproducties.nl

Informatie en inschrijven: www.rccr.nl

FOTO's 2017

WEBSITE RCCR
 
 
Filmpje RCCR 2016
 
 
 
FOTO'S RCCR
 

RallyEvents | Everserf 8, 3755 VK Eemnes | Telefoon: +31 6 53 23 55 29 | E-mail: info@rallyevents.nl
Algemene Voorwaarden | Disclaimer